kontakt

Kvalitetna piletina brenda Valipile omogućuje vam veću kreativnost i uspješnost u kulinarstvu

Pileće meso je izuzetno popularno u kuhinjama diljem svijeta zbog finog i laganog okusa, ali i zbog nutritivnih vrijednosti. Dobar je izvor proteina, željeza i cinka kao i vitamina B skupine. U razloge omiljenosti piletine ubraja se i veliki raspon mogućnosti njezinog pripremanja kao i izvrsno kombiniranje s mnoštvom namirnica. Pripremate li večeru za goste čiji kulinarsku ukus ne poznajete, uvrstite li piletinu kao jedno od ponuđenih jela – teško da ćete pogriješiti.

meat-products-chiken
Pileće meso koje smo mi proizveli možete pronaći u velikim trgovačkim centrima dijelom pod njihovim robnim markama, a dijelom pod našim brendom Valipile.

Kušajte pileći file, batke, zabatke ili krila te cijelo pile iz naše vlastite proizvodnje!

Valipile se nakon tržišnog uspjeha pilećeg mesa iz vlastite proizvodnje odlučilo i za izlazak na tržište pilećih mesnih prerađevina plasiravši na njega hrenovke, parizer, posebnu kobasicu i paštetu.

2-mesni-proizvodi

Od odabranog pilećeg mesa, Valipile je prema pomno osmišljenoj recepturi obogatilo tržište novim pilećim hrenovkama, parizerom, posebnom kobasicom i pilećom paštetom. Iskušajte ih i zasigurno će pronaći mjesto na vašim stolovima ili piknicima, kako u izvornom obliku tako i kao dijelovi maštovitih sendviča, salata ili drugih jela.

Savršen okus i fino maziva struktura pileće paštete Valipile učinit će vas njenim obožavateljem.

Garancija quality kvalitete

ISO_9001_COL
HACCP_COL