kontakt

Kako je tekla naša priča

poceci-iz-kucne-radinosti

Počeci iz kućne radinosti

Prije više od 20 godina gospodin Josip Belko započinje kao kućnu radinost proizvodnju jednodnevne peradi, 2.000 pilića tjedno. 1994. godine posao preuzimaju sinovi Boris i Igor i osnivaju trgovačko društvo Valipile d.o.o. Počinju s radom u unajmljenim poslovnim prostorima. Proširuju asortiman peradi i uvode vlastita roditeljska jata najboljih genetskih linija. Proizvodnja iz godine u godinu značajno raste.

vlastiti-poslovni-kompleks

Vlastiti poslovni kompleks

Od 2001. godine sjedište i poslovanje društva seli se u vlastiti poslovni kompleks u Sesvetskom Kraljevcu. 2004. godine izgrađena je tvornica stočne hrane u cijelosti opremljena najsuvremenijom opremom.
U sklopu tvornice nalaze se vanjski i unutrašnji silosi za skladištenje komponenti kao i gotove hrane kapacitete 700 tona.

proizvodnja-utovljene-peradi

Proizvodnja utovljene peradi

Uz valionicu i tvornicu stočne hrane, proces je zaokružen proizvodnjom utovljene peradi koja zauzima sve značajniji udio na hrvatskom tržištu. Proizvode robne marke Valipile možete pronaći u velikim trgovačkim centrima.

preuzimanje-Purisa-vlastiti-brand-Pile-moje

Preuzimanje Purisa, vlastiti brand Pile moje

1.9. 2014. Valipile preuzima poslovnu cjelinu Purisa u stečaju u zakup na godinu dana, s mogućnošću produženja i daljnjeg širenja i jačanja pozicije na tržištu.
Pokrenut je vlastiti maloprodajni lanac pilećih proizvoda pod brendom Pile moje.

Garancija quality kvalitete

ISO_9001_COL
HACCP_COL